Dynasty Warriors 9: Empires uitgesteld

Geplaatst:

KOEI TECMO kan de beoogde releasedatum van begin 2021 voor Dynasty Warriors 9: Empires niet nakomen. De game is uitgesteld naar een later moment.

In september van het afgelopen jaar werd Dynasty Warriors 9: Empires aangekondigd. Toen ging uitgever KOEI TECMO nog uit van een release in begin 2021. Helaas is dat van de baan, want in een bericht op Twitter laat KOEI TECMO weten dat het team van Omega Force toch langer de tijd nodig heeft om aan de game te werken. Een tegenvaller voor de mensen die er op zitten te wachten, maar vandaag de dag lijkt het meer regel dan uitzondering dat releasedatums worden verschoven. Zolang het de kwaliteit van de game maar ten goede komt, kan het natuurlijk nooit een verkeerde keuze zijn.

Wanneer Dynasty Warriors 9: Empires dan wel uit gaat komen is op dit moment niet bekend, maar KOEI TECMO gaat voor nu nog wel uit van een release in 2021 voor pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: KOEI TECMO
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dynasty Warriors 9: Empires

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2022

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord