E3 conventie gaat definitief niet door

Geplaatst:
Aangepast: 11 maart 2020 19:44

Het hoge woord is eruit, de jaarlijkse E3 conventie gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft dit besloten als gevolg van het coronavirus dat momenteel wereldwijd een probleem is.

Vanochtend verschenen er al snel geruchten over het annuleren van de E3 Expo. Doordat ook grote bedrijven als Devolver Digital zich ermee gingen bemoeien was de kans zeer aannemelijk dat het om juiste berichtgeving ging. Inmiddels heeft het Entertainment Software Association, de organisator van het evenement, de kogel door de kerk laten gaan en de E3 afgelast. Momenteel is de organisatie aan het inventariseren of de E3 misschien in een andere vorm kan worden gehouden, bijvoorbeeld door het digitaal te doen.

De E3 zou hebben plaatsgevonden van 9 tot en met 11 juni in Los Angeles. Of en wanneer er een digitale oplossing komt is nu nog niet bekend, als daar nieuws over naar buiten komt dan lees je dat uiteraard hier.

Bron: E3
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord