Shaun White Snowboarding

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 13 november 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

E3: Shaun White Snowboarding eind dit jaar

Nintendo heeft zojuist op de persconferentie laten weten dat we, zonder kans op botbreuken, kunnen gaan snowboarden met Shaun White Snowboarding. De game moet tegen het einde van 2008 verschijnen.

Tijdens de persconferentie zagen we eerst Shaun White een aantal tricks doen, Vervolgens ging vice president van de marketing van Nintendo zelf op het board staan, het Wii Balance Board wel te verstaan. De game zal met het Wii Balance Board te spelen zijn in combinatie met de Wiimote. Door je gewicht te verplaatsen stuur je en met gebruik van de controller kun je trucjes uitvoeren. Qua modi waren races en de halfpipe te zien.

Shaun White Snowboarding verschijnt tegen het einde van dit jaar voor de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?