Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

  • Ontwikkelaar PopCap
  • Eerste releasedatum 25 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

EA claimt handelsmerk nieuwe Plants vs. Zombies game

Electronic Arts heeft een nieuw handelsmerk ingediend. Deze keer gaat het om de nieuwste Plants vs. Zombies game, die Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville moet gaan heten.

De titel verscheen recentelijk op de website van EUIPO, het bureau voor intellectuele eigendommen van de Europese Unie. Recent heeft EA alpha codes uitgedeeld aan spelers voor "Project Picnic", de nieuwe Plants vs. Zombies shooter. Het ziet er naar uit dat dit met elkaar verbonden is en dat we niet al te lang meer hoeven te wachten op een officiële aankondiging van EA.

onbekend

Zodra de game officieel wordt aangekondigd dan lees je dat natuurlijk op Gameliner.

BRON EUIPO

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?