EA geeft oude toppers een tweede kans

Alan Tuscan, VP van EA Montreal heeft aan CVG verteld dat EA van plan is om in de toekomst oude games van onder het stof te halen. Het gaat dan niet om simpele ports, maar om volledig nieuwe versies van klassiekers.

Het voorbeeld van Tuscan was Prince of Persia. Deze game uit 1989 werd in 2007 door Ubisoft in een nieuw jasje gestoken en werd een groot succes. En aangezien EA veel licenties van oude, vergeten games in handen heeft, is de ontwikkelaar en uitgever in staat om zelf enkele toppers uit haar hoed te toveren.

CVG vroeg of Road Rash misschien een mogelijkheid was. Tuscan kon echter alleen bevestigen dat deze game een kanshebber is, maar geen zekerheid.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?