EA komt met een mobile RPG van Lord of the Rings

Geplaatst:

EA en Middle-earth Enterprises werken samen aan een mobile RPG gebaseerd op Lord of the Rings. De titel wordt The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth.

De RPG wordt free-to-play en is volgens de uitgever een "strategische, sociaal-competitieve ervaring" die zowel nieuwkomers als fans van J.R.R. Tolkien's fantasy franchise zal aanspreken. The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth bevat turn-based gevechten, verzamelsystemen en "meeslepende verhaallijnen", waarbij spelers gebruik kunnen maken van iconische personages terwijl ze zich een weg vechten door authentieke Middle-earth verhalen. EA's vice president van mobile RPG, Malachi Boyle, zei dat Capital met de samenwerking het startschot zal geven voor "de volgende generatie van mobiele role-playing games." Hij voegde er verder aan toe: "Het team zit vol met fans van The Lord of the Rings en The Hobbit en elke dag brengen ze hun enorme passie en talenten samen om een authentieke ervaring voor spelers te leveren. De combinatie van high-fidelity graphics, filmische animaties en gestileerde kunst dompelt spelers onder in de fantasie van Midden-aarde, waar ze het tegen elkaar zullen opnemen met hun favoriete personages." Of het een waardige vervanger wordt van de geannuleerde Lord of the Rings MMO van Amazon is nog even afwachten.

EA Lord of the Rings

Er is nog geen release window bekend voor The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth.

Bron: Persbericht EA

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

Middle-earth Enterprises

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord