EA laat eerste gameplay zien van EA Sports FC 25

-

EA toonde onlangs de eerste gameplay trailer voor EA Sports FC 25. Eerder kregen we al een cinematische trailer en een in-engine trailer te zien.

In de uitgebreide video krijgen we alvast een voorproefje van wat ons te wachten staat in de nieuwe voetbalgame. Er komen een aantal nieuwe functionaliteiten naar de game, waaronder het FC IQ-systeem. Dit geeft spelers meer controle over de tactische zetten die het team doet. Je kunt iedere wedstrijd voor meerdere opstellingen kiezen, waardoor de spelers zich ook weer anders gaan gedragen op het veld. De nieuwe game gaat zich meer op strategie inzetten dan zijn voorgangers. EA laat in de video zien dat de Hypermotion V is verbeterd, waardoor de spelers zowel met als zonder bal nog realistischer overkomen. De ontwikkelaar gebruikte AI voor de game, waardoor iedere speler een zogenoemde Player Role krijgt en je meer uit je team kunt halen.

EA Sports FC 25 staat op de planning voor een release op 27 september en komt dan uit voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA Sports FC 25

Ontwikkelaar:

EA Sports

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

27 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord