EA Play wordt duurder

Geplaatst:

Prijsstijgingen. We zien ze overal in terugkomen. Voor een halfje bruin moet je tegenwoordig een extra hypotheek afsluiten en als je nog bij het plebs hoort dat een benzineauto rijdt, dan staat het janken je ook nader dan het lachen. En gamen, tja, dat wordt ook met de dag duurder, vooral wanneer je er hier een daar een abbootje op nahoudt.

Want EA Play wordt binnenkort ook weer een beetje duurder. Of ja, een beetje, maak er maar een groot beetje van. Wie voorheen €3,99 per maand richting het Amerikaanse concern schoof om toegang te krijgen tot het aangeboden portfolio, mag daar per 10 mei twee euries bovenop tellen. Inderdaad, €5,99 per maand.

EA Play Xbox

Een jaarabonnement is nog steeds een voordeliger alternatief, maar ook daar wordt een stijging doorberekend. Waar je er voorheen voor €24,99 weer een jaartje tegen kon, mag je nu €39,99 aftikken. En dan hebben we niet eens over het EA Play Pro lidmaatschap gehad. Dat gaat van €14,99 per maand en €99,99 per jaar naar €16,99 per maand en €119,99 per jaar.

Wij wensen alle EA gamers sterkte met deze extra kostenlast.

Bron: EA
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord