Check hier alle The Game Awards 2023 content

Earthlock 2

  • Ontwikkelaar Snowcastle Games
  • Eerste releasedatum Maart 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Strategie , Open-World , Indie
  • Gameliner score -

Earthlock 2 aangekondigd

Earthlock 2 is officieel aangekondigd door Snowcastle Games en is het vervolg op de strategische RPG Earthlock. De trailer die met het nieuws werd vrijgegeven, is een kort teaser.

De korte teaser toont de wereld van Umbra. Het personage dat in de woestijn aan het graven is, is een bekend gezicht uit Earthlock. Verder toont de teaser nog een ander wezen dat onderweg is naar het personage. Op het moment dat ze elkaar ontmoeten, verschijnt er vanuit de grond een wolk die zorgt voor een stuk gras in het dorre landschap. Verder is er nog weinig bekend over Earthlock 2. Wel zien we de art-stijl van de eerste game terugkeren en is er te lezen op de Steam-pagina dat Earthlock 2 een RPG wordt met een open wereld.

Earthlock heeft nog geen releasedatum. De game komt uit voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X.

BRON Steam

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?