Edens Zero krijgt game adaptie afkomstig van Konami

-

Konami, je weet wel dat bedrijf van die Pachinko automaten, keert weer terug in de gaming scene. Dit keer met een adaptie van Hiro Mashima's manga, Edens Zero. Ja, je leest het goed. Niet alleen Bandai Namco maakt manga games!

Edens Zero is een op-en-top manga game. Dat wil zeggen een Action-RPG, met cartoony graphics, overdreven stemgebruik en heel veel emotie. In de game verkennen we een open wereld in de Sakura Cosmos, waarin we menig bekende uit de originele manga tegenkomen. Zoals vermeld is de game niet ontwikkeling bij Bandai Namco, maar bij Konami, die blijkbaar ook actief is in de wereld van Action-RPG's.

Edens Zero verschijnt in 2025 voor consoles en pc.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Edens Zero

Ontwikkelaar:

-

Uitgever:

Konami

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord