Een nieuwe PlayStation 3?

De site T3 zette vandaag de screenshots van de zogenaamde nieuwe PlayStation 3 online. Ze meldde er ook bij dat 'ie in dit najaar uit moet komen, wat op zich niet zo'n verkeerde gedachte is.

Sony heeft met hun PlayStation 1 en 2 ook na een aantal jaar een restyle gedaan. Hierdoor werden ze dunner met nog steeds dezelfde kracht in zich. Sony heeft hierop nog niet gereageerd. Wat denken jullie? Een mooi gevalletje van photoshoppen of een volwaardige restyle?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?