Een overview van Greedfall 2: The Dying World

-

De releasedatum van GreedFall 2: The Dying World is aanstaande, maar wat kun je precies verwachten van de Early Access? In een uitgebreide overview trailer, wordt die vraag beantwoordt.

Corruptie en hebzucht zijn nog steeds aan de orde in GreedFall 2. De politieke spelletjes die je in het eerste deel heb mogen ervaren komen daardoor nog sterker terug. We bevinden ons echter drie jaar voor alle gebeurtenissen in GreedFall. We zitten in het midden van het jaar 1231, als jij als lid van de Teer Fradee op pad gaat om een Doneigad te worden. Oftewel een wijsgeer, beschermer van alle kennis en een spirituele leider. Je wordt echter ontvoerd en naar de Oude Wereld gebracht, specifiek naar Gacane. Hoewel je graag terug naar huis wil, moet je ook de plannen van de ontvoerder dwarsbomen. Dit is de eerste keer dat we naar het Old Content gaan en deze volledig mogen verkennen. Het is een plek van oorlog en mensen zijn vergeten hoe belangrijk de natuur is. Dat betekent andere culturen, facties en grotere steden.

Uiteraard zijn er weer compagnons die je kunt onmoeten en die hun eigen verhaal meenemen. Door vrienden met ze te worden krijg je toegang tot hun persoonlijke quest en de mogelijkheid om een relatie met ze aan te gaan. De keuzes die je maakt tijdens het spelen van GreedFall 2, bepalen de uitkomsten. De combat is compleet verandert, waardoor je een tactische pauze kunt inzetten om de juiste acties uit te voeren. Dit keer geen vloeiende gevechten maar juist een turn-based gevechtssysteem. Afwisseling is er genoeg door de vele skills en wapens die je kunt vrijspelen.

De Early Access van GreedFall 2: The Dying World begint op 24 september.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Greedfall 2: The Dying World

Ontwikkelaar:

Spiders

Uitgever:

Nacon

Release:

24 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord