Eerste blik op nieuwe co-op PvE shooter, Project T

-

Midwinter Entertainment, een studio onder Behaviour Interactive, heeft een eerste blik vrijgegeven op hun aankomende game, voorlopig bekend als Project T. Deze co-op PvE shooter voor 1-4 spelers speelt zich af in hetzelfde universum als Dead by Daylight en belooft de wereld uit te breiden met nieuwe personages, gameplay en omgevingen.

Volgens Midwinter introduceert Project T "trespassers" die uit hun wereld zijn gehaald en gevangen zitten binnen de Entity, in een gebied genaamd de Backwater. In deze dynamische omgeving moeten spelers oppassen voor monsters genaamd “The Thrall”, die in verschillende vormen en met diverse vaardigheden verschijnen. Artistiek directeur Risa Taneda belooft een voortdurend veranderend landschap met talloze gameplaymogelijkheden. Bekijk hieronder de allereerste beelden van het voorlopige Project T:

Er is nog geen releasedatum of bevestiging van platforms behalve PC. Midwinter Entertainment heeft wel een Insider Program aangekondigd, waarmee spelers de ontwikkeling kunnen beïnvloeden, regelmatige updates ontvangen en zelfs kunnen deelnemen aan playtests. Aanmelden kan via de officiële website van Project T.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord