Empire: Total War

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 15 maart 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Empire: Total War is uitgesteld

Helaas moeten we nog wat langer wachten voordat de game Empire: Total War verkrijgbaar is. SEGA heeft namelijk bekendgemaakt dat het nog een maandje langer gaat duren voordat de game uitkomt.

De game zou eerst voor de pc verschijnen op 6 februari, maar jammer genoeg is de releasedatum verschoven naar maart. De reden waarom Empire: Total Ware vertraging heeft opgelopen is niet duidelijk. Gelukkig voor veel gamers is de game maar een maandje uitgesteld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?