WWII Battle Tanks: T-34 vs Tiger

  • Ontwikkelaar G5 Software
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Ervaar de kracht van tanks in WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger

Uitgever Lighthouse Interactive en ontwikkelaar G5 Software hebben vandaag de releasedatum van de game 'WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger', een tank simulatie, bekendgemaakt. De game zal uitkomen op 17 oktober 2008.

WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger is net als de game Ship Simulator (ook van LI) een simulatie game, maar dit keer met tanks. Met de game wordt het mogelijk om de kracht te voelen van de grote tanks en hun wapens.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?