eSports: Destiny 2 zet Benelux competitie op met Battle of the Clans

Geplaatst: 8 augustus 2018 09:45

Er gaat een heuse Benelux competitie van start in Destiny 2. Battle of the Clans zet de beste Nederlandse, Belgische en Luxemburgse clans tegenover elkaar. De winnaar wordt bekroont tot Beste Clan van de Benelux.

Op vrijdag 7 september vechten de clans de strijd uit in Pakhuis de Zwijger. In aanloop naar het event worden alle clans met een nieuwe episode geïntroduceerd. Inmiddels is de eerste aflevering verschenen. Hierin krijgen we de Immortal Reapers op een presenteerblaadje voorgeschoteld.

Battle of the Clans wordt natuurlijk gehouden ter ere van Destiny 2: Forsaken. Deze uitbreiding is beschikbaar vanaf 4 september.

Bron: Activision
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: Forsaken

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2018

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord