Farming Simulator 19

  • Ontwikkelaar Giants Software
  • Eerste releasedatum 20 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

eSports: Farming Simulator krijgt eigen eSports-competitie

Ontwikkelaar GIANTS Software komt met groot nieuws voor de digitale boeren onder ons. Farming Simulator krijgt namelijk een eigen eSports-competitie.

Wanneer je aan eSports denkt, komen misschien games als Overwatch en Counter Strike als eerste bij je op. Ontwikkelaar GIANTS Software wil echter met Farming Simulator ook groots inzetten op eSports. Op de officiële website van Farming Simulator heeft de ontwikkelaar onlangs de Farming Simulator League aangekondigd. Dit is een heuse eSports-competitie met tien verschillende toernooien door heel Europa. Internationale teams kunnen in wedstrijden van drie-tegen-drie strijden voor een totale prijzenpot van een kwart miljoen euro.

onbekend

Farming Simulator 19 is momenteel te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?