eSports: Finale Europees Kampioenschap Splatoon 2 live te volgen

Geplaatst: 11 februari 2019 17:50
Aangepast: 11 februari 2019 21:24

De finale van het Europees Kampioenschap Splatoon 2 in Parijs is live te volgen. Het evenement vindt plaats op 9 en 10 maart en wordt wereldwijd live gestreamd via Nintendo’s YouTube- en Twitch kanalen.

In de afgelopen maanden hebben verschillende Splatoon 2-teams in Europa gestreden voor de nationale kampioenstitels. Op 9 en 10 maart gaan deze twaalf kampioenen het tegen elkaar opnemen om te zien wie de felbegeerde Splatoon 2 European Championship-trofee mee naar huis mag nemen. Nederland wordt vertegenwoordigd door het team Polderlantis en zij gaan het opnemen tegen de titelverdediger, de BackSquids en de andere Europese topteams.

Check het Splatoon 2 European Championship op het YouTube kanaal van Nintendo of ga naar hun Twitch kanaal. De eerste rondes vinden plaats op zaterdag 9 maart om 12 uur, terwijl de halve finale en finale live worden gestreamd op zondag 10 maart vanaf 13 uur.

Bron: Persbericht Nintendo
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 2

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

21 juli 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord