Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

eSports: Wall Street wil van beursnotering FaZe Clan af

Het ziet er allemaal niet goed uit voor FaZe Clan. Wall Street lijkt de gamingorganisatie van de beurs af te willen hebben en heeft een ultimatum gesteld.

FaZe Clan is nu sinds een aantal jaar een beursgenoteerd bedrijf, maar we kunnen niet echt stellen dat die keuze ervoor heeft gezorgd dat het floreert. De Amerikaanse esportsorganisatie zag zijn aandelen al snel kelderen en is sinds een aantal maanden zelfs zeer laag genoteerd. Als je interesse hebt in het kopen van een aandeel in FaZe Clan, dan kost het je nog geen dollar. Sinds januari schommelt een aandeel rond die prijs en als het niet beter wordt, dreigt FaZe van de beurs te worden gehaald. Het bedrijf heeft van Wall Street een "Notice of Delisting" ontvangen waarin wordt geëist dat de prijs van een aandeel in FaZe Clan binnen 180 dagen weer boven een dollar moet zitten, anders kan FaZe zijn beursnotitie weer inleveren.

FaZe Clan Wall Street

FaZe Clan heeft dus nog een half jaar om het tijd te keren, anders kan het de biezen pakken en Wall Street verlaten.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?