Eternal Sonata

  • Ontwikkelaar Tri-Crescendo
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2007
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Eternal Sonata toch naar PlayStation 3

Eternal Sonata was vorig jaar op de Xbox 360 verschenen. De vraag was nog of de PlayStation 3 versie ooit zou komen. Atari heeft vandaag laten weten dat hij in februari 2009 naar de PlayStation 3 zal komen!

Er is een goede reden voor dit uitstel. Zo zullen er meerdere quests in de game zitten, gevechten en ook meerdere eindes. Ook zijn de personages Crescendo en Serenade speelbaar geworden. De game bevat nu ook meer muziek van Chopin, de componist waar de game over draait.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?