Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dark Souls II

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 14 maart 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Extra bèta Dark Souls 2 voor PlayStation 3

Developer 'From Software' heeft aangegeven dat er opnieuw een bèta zal gaan verschijnen voor Dark Souls 2 op de PlayStation 3. De bèta die er afgelopen weekend was, was geen groot succes.

Vele gamers hadden te maken met vele problemen. Alle PlayStation Plus-abonnees die het spel afgelopen weekend getest hebben, hebben ook nu weer toegang tot de bèta.

Gamers in Europa konden vaak wel spelen maar kregen wel te maken met vele bugs en het multiplayer-aspect werkte ook totaal niet naar behoren. From Software doet haar best om zoveel mogelijk bugs te verwijderen voor de volgende bèta begint.

De nieuwe bèta is zondag 10 november beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 11 uur 's ochtends. Als je dus de vorige bèta al geïnstalleerd hebt, zal je opnieuw toegang krijgen tot de nieuwe bèta.

Dark Souls 2 verschijnt op 14 maart volgend jaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?