Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 maart 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Extra maps voor Rainbow Six: Vegas 2

Zowel off- als online is Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 een succes gebleken. Ubisoft heeft echter nog een toetje in petto.

In juli is het Fan Pack te downloaden. Hiermee haal je drie extra maps binnen, evenals iets nieuws, genaamd 'High Stakes'. High Stakes moet ervoor zorgen dat je in de multiplayer nieuwe dingen kunt winnen.

Vegas 2 is verkrijgbaar op de PlayStation 3, de Xbox 360 en de oude vertrouwde pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?