Warhawk

  • Ontwikkelaar Incognito Studios
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2007
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Extra's voor Warhawk

Sony heeft aangekondigd dat er wat extraatjes richting Warhawk-gamers gaan komen. Het expansion pack dat de naam Omega Dawn draagt, zal in december uitkomen.

In de uitbreiding vind je vijf mappen, naar Sony's zeggen de grootste tot nu toe. De mappen zullen alle gamemodi van Warhawk ondersteunen. De maps worden gekenmerkt door een industrieel en nachtelijk sfeertje.

Maar de nieuwe omgevingen zijn niet het enige. De speler kan namelijk ook een nieuw vliegtuig krijgen: een KT-424 Combat Dropship. Dit voertuig is alleen te krijgen wanneer je een wapenfabriek in je bezit hebt. Het vliegtuig kan in totaal acht personen en een voertuig meenemen. Het is ook te gebruiken in andere mappen dan de nieuwe vijf.

Over een precieze datum en prijs is nog niks vrijgegeven, maar we houden je op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?