Fable III

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Fable 3 in onwikkeling

Fable en Fable 2 zijn voor veel gamers echte toppers en nu komt er ook nog eens een derde deel bij. Fable 3 was al een tijdje terug officieus aangekondigd, maar wat de meesten waarschijnlijk nog niet weten is dat de game ook al in ontwikkeling is genomen.

Veel details zijn er niet, maar we weten wel dat Jonathan Ross, een Britse TV en radio presentator, gevraagd is om de voiceover voor Fable 3 te doen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?