Fastfoodketen maakt Mario Maker 2 level

Geplaatst: 15 juli 2019 13:45
-

Arbey's een Amerikaanse fastfoodketen heeft een eigen Super Mario Maker 2 level geüpload. Dat maakte het burgerrestaurant bekend middels een tweet op hun Twitter-account.

Het level kwam onder de aandacht toen een bekende Mario speedrunner, Ryukahr, het level ging spelen op zijn YouTube-kanaal. Het level is zoals je waarschijnlijk al verwacht had één grote reclame voor Arbey's. Het level begint letterlijk met de naam van de fastfoodketen geschreven in munten, maar het is ook gewoon een leuk en uitdagend level. Zo moet je over een baan van instortende curly fries heen en een aantal hele precieze sprongen doen. Je kan Ryukarh's video over het level hieronder bekijken.

Wil je het level van Arbey's spelen? De ID van het level is: JVY-3W4-11H. Super Mario Maker 2 is exclusief beschikbaar op de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Maker 2

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

28 juni 2019

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord