Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

  • Ontwikkelaar KOEI TECMO GAMES
  • Eerste releasedatum 9 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse komt naar de Switch

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse komt naar de Nintendo Switch. Dit maakte Nintendo bekend tijdens de laatste Nintendo Direct.

De Wii-titel Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse keert terug op de Switch, heeft Koei Tecmo onthuld. Een nieuwe versie is zojuist aangekondigd voor de console tijdens de Nintendo Direct van vandaag en lanceert in 2023. Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse verscheen oorspronkelijk in 2008 op de Wii. De game heeft Japan echter nooit verlaten. Dit is de eerste keer dat de game een wereldwijde, Engelstalige release krijgt. Koei Tecmo bracht eerder Fatal Frame: Maiden of Black Water afgelopen oktober op Switch. Het is een bijgewerkte versie van de Wii U-game die in 2014 (2015 in het westen) voor het eerst verscheen.

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse verschijnt in 2023 voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?