FIFA 10

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 10 grootste sport game ooit

Het zat er al een beetje aan te komen, na dat eind vorige maand al bekend werd gemaakt dat de demo van FIFA 10 de meest gedownloade demo van Electronic Arts ooit was. Dat was al reden voor een voorzichtig feestje, maar nu kan de man van de sportgames bij EA, Peter Moore, helemaal uit zijn dak gaan.

De cijfertjes van de verkoop zijn namelijk binnen, en die kunnen ons vertellen dat FIFA 10 in de eerste week na de release maar liefst 1.7 miljoen keer is verkocht in Europa. Daarmee is het de grootste Europese launch van EA ooit in de geschiedenis.

e were confident that FIFA 10 would be a hit, and this week fans across Europe have shown just how much they love this game. We are incredibly proud of FIFA 10 and this kick-off for great, authentic football competition.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?