FIFA's Ultimate Team is geen gokken, aldus EA CEO

Geplaatst:
Aangepast: 8 januari 2021 09:49

FIFA 21's Ultimate Team komt niet eens in de buurt van gokken, aldus voormalige EA Sports CEO Peter Moore, die heeft besloten zich in de lootbox-discussie te mengen.

Lootboxen zijn wel vaker een punt van discussie geweest in de afgelopen jaren. EA is toch wel de ontwikkelaar die hierover de meeste kritiek heeft ontvangen. Dat begon met Battlefront 2 die overmatig gebruik maakte van lootboxen. Ook de FIFA gameserie en de Ultimate Team modus die hierin voorkomt staan nog steeds onder vuur. De lootboxen worden door sommigen gelinkt aan gokken. Maar Peter Moore is het hier niet mee eens. Moore ziet de Ultimate Team pakketten niet als gokken, maar vergelijkt ze eerder met het 'verzamelen van sigaretten kaarten in de jaren 20 en 30'. Hij zegt dat het verschil tussen lootboxen en gokken is dat je nooit met lege handen komt te staan. Je krijgt altijd wel iets terug voor het geld dat je betaalt. In Nederland en België heeft EA een boete opgelegd gekregen voor het overtreden van de regels rondom gokken.

onbekend

FIFA 21 kwam uit op 5 oktober 2020.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 21

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 oktober 2020

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord