Film Gears of War verschijnt niet op HD-DVD

Vanaf mei dit jaar zal filmproducent Warner bros stoppen met het ondersteuning van de HD-DVD. Dit houd in dat de aankomende Gears of War film niet uitgebracht zal worden op HD-DVD. De film word geproduceerd door New Line Cinema bekend van de The Lord of the Rings-films.

New Line Cinema valt namelijk onder Warner Bros. De Gears of War film staat gepland om in 2009 uit te komen. Wat Microsoft hier als reactie op heeft is nog niet bekend. Aangezien Microsoft zelf een externe HD-DVD speler ontwikkeld heeft voor de Xbox 360. Zal het nieuws hard aankomen. Maar wees niet getreurd de film verschijnt wel op DVD en Blue-Ray.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?