Films: Bekijk de nieuwste Super Mario Bros. Movie trailer

Geplaatst: 30 november 2022 00:40

Mamma mia, de tweede trailer voor de Super Mario Bros. Movie is uit. Beelden zijn getoond via een Nintendo Direct gericht op de verfilming van de Mario-franchise.

De trailer start met Mario die zich klaarmaakt voor een gevecht in het colloseum. Hij deelt een lange geschiedenis met zijn tegenstander, dit is namelijk Donkey Kong met Seth Rogen als stemacteur. Dan naar zijn broer. We weten van onze groene loodgieter dat hij makkelijk in benarde situaties terechtkomt en dat blijkt in de film niet anders te zijn. Wat volgt is een bijzondere situatie voor Super Mario, want Bowser heeft Luigi gekidnapt. Peach, met Anna Taylor-Joy als stemactrice, zit voor de verandering op haar troon in het Mushroom Kingdom. Eerst gekleed als een prinses, maar daarna te zien in een stoere outfit met een bijl als wapen. Eerder zagen we Peach al in uitgelekt promotiemateriaal voor de Super Mario Bros. Movie. Vervolgens zijn er gamereferenties naar de Super Mario-franchise, van het klassieke 2D-platformen in Mario Bros tot Mario Kart op Rainbow Road. Het verhaal lijkt gedeeltelijk gebaseerd op Super Mario Galaxy, aangezien Bowser de wereld wil veroveren en het hele universum op het spel staat.

Super Mario Bros. Movie verschijnt vooralsnog op 23 april 2023 in de bioscoop. Check hier de eerste trailer van Super Mario Bros. Movie, mocht je deze nog niet gezien hebben.

Bron: Universal
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord