Films: Eerste trailer Sonic the Hedgehog-film vrijgegeven

Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de nieuwe Sonic the Hedgehog-film. De blauwe egel verschijnt volgend jaar in een live-actiefilm op het witte doek.

In de trailer zien we hoe een geanimeerde versie van de razendsnelle Sonic het opneemt tegen de kwaadaardige Dr. Robotnik. De blauwe egel krijgt hierbij hulp van zijn menselijke vriend Tom. Dr. Robotnik, gespeeld door Jim Carrey, wil Sonic gevangennemen en zijn krachten misbruiken om de wereld over te nemen.

Sonic the Hedgehog draait eind dit jaar in de Amerikaanse bioscopen en vanaf 30 januari 2020 in de Nederlandse.

BRON Paramount Pictures
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?