Films: Joker acteur Joaquin Phoenix wint Oscar

-

De film Joker maakte een behoorlijke impact, zowel binnen Hollywood als daarbuiten. Joaquin Phoenix kreeg voor zijn acteerwerk in de film een welverdiende Oscar.

'You get what you fucking deserve'! Iedereen die Joker heeft gezien, weet precies waar die zin op slaat. Maar nu bedoelen we er toch even iets anders mee. Joaquin Phoenix heeft een Oscar gewonnen voor zijn rol als Arthur in de film Joker. Misschien geen enorme verrassing, maar niemand kan zeggen dat hij het niet verdient. In de speech die hij geeft na overhandiging van de Oscar, uit hij al zijn kritiek op de moderne wereld en pleit hij voor het vooropstellen van liefde in de huidige samenleving. Een beetje moeilijk om serieus te nemen, als je hem zoals wij nog steeds voor je ziet als de bebloede man die nog net wel de deur open wil doen voor zijn kleine 'vriend'. Maar ach, dat is ook wel een bevestiging van zijn acteertalent. De film zelf won de Oscar voor Beste Originele Muziek, maar niet voor Beste Film, die titel werd gegeven aan de Koreaanse film Parasite.

De Oscars werden uitgereikt op 10 februari. Joker ging op 3 oktober 2019 in première en is nog steeds in enkele bioscopen te zien. Heb je deze film nog niet gezien? Bekijk hier de trailer van Joker, misschien dat je toch nog even moet gaan.

Bron: Warner Bros

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord