Films: Nieuwe Avatar: The Way of Water trailer verschenen

Geplaatst:

De officiële trailer van Avatar: The Way of Water is vandaag online verschenen. In deze trailer krijgen we meer duidelijkheid over het verhaal en de personages in de film.

Het wachten is bijna voorbij, want we kunnen binnenkort eindelijk het langverwachte vervolg van het eerste deel in de bioscoop bewonderen. Begin mei verscheen er al een teaser trailer online en nu is ook de eerste officiële trailer verschenen. Een van de redenen waarom dit deel zo lang op zich heeft laten wachten, is omdat er grote delen van de film onderwater zijn opgenomen. In deze trailer komt dat duidelijk naar voren.

De hoofdrolspelers uit de eerste film keren in deze sequel weer terug als de blauwe wezens op de maan Pandora. Zelfs Signoury Weaver, van wie werd gedacht dat haar rol na het eerste deel voltooid zou zijn, speelt toch weer een grote rol in dit vervolg. De speelduur van de film is onlangs ook naar buitengekomen, het gaat een lange zit worden. De film duurt namelijk langer dan drie uur: 190 minuten om precies te zijn.

Keer terug naar Pandora en bekijk hier de eerste beelden van Avatar: The Way of Water.

Avatar: The Way of Water draait vanaf 14 december in de bioscoop.

Bron: Avatar
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord