Films: Nieuwe Jurassic World mini-film beschikbaar op YouTube

De nieuwe Jurassic World mini-film is te zien op Youtube. De film heet Battle at Big Rock en is geregisseerd door Colin Trevorrow.

In de film zien we een alledaags gezin kamperen in de bossen. Helaas is de vrede van korte duur wanneer er dinosaurussen over het kampgebied rondtrekken. De film neemt plaats één jaar na de gebeurtenissen van Jurassic World: Fallen Kingdom en hier zien we wat er kan gebeuren wanneer mensen en gigantische reptielen paden kruisen. De herbivoor die we zien, Nasutoceratops, is onlangs toegevoegd aan de game Jurassic World: Evolution in een gratis update. Of deze film impact zal hebben op Jurassic World 3 is nog de vraag.

Battle at Big Rock is nu te bekijken op YouTube.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?