Films: Sonic krijgt nieuw design na veel kritiek

Nadat de eerste officiële trailer van de Sonic the Hedgehog-film verscheen, kwam er direct veel kritiek op het design van de blauwe egel. De kritiek is niet aan dovemansoren gericht, want Paramount Pictures gaat het ontwerp aanpassen.

Het kan niemand ontgaan zijn dat er een Sonic-film in de maak is. Een aantal dagen geleden verscheen de eerste trailer voor Sonic the Hedgehog. In de trailer is een grote rol weggelegd voor Jim Carrey die de rol van Dr. Eggman vertolkt, maar dit werd overschaduwd door SEGA's boegbeeld: Sonic. Het design van Sonic kwam Paramount op dusdanig veel kritiek te staan dat Movie Director Jim Fowler op zijn Twitteraccount heeft laten weten dat het design van Sonic aangepast gaat worden.

Sonic the Hedgehog draait vanaf begin volgend jaar in de Nederlandse bioscopen.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?