Films: Sonic the Hedgehog 2 onthuld middels teaser

Sonic the Hedgehog 2 is onthuld middels een korte teaser. Deze sequel op de live-action Sonic-film die vorig jaar uitkwam, verschijnt volgend jaar.

Paramount Pictures bracht vorig jaar de live-action film Sonic the Hedgehog uit, die gebaseerd is op de bekende platformgames met de blauwe egel. Op de eerste trailer van deze film kwam zoveel kritiek, dat Sonic een redesign kreeg. Dit bleek een goede zet te zijn, want Sonic the Hedgehog was een groot succes. Het succes was zelfs zo groot, dat de film nu een sequel krijgt. Via een teaser van tien seconden zien we de titel van de volgende film: Sonic the Hedgehog 2. Op de achtergrond horen we een remix van de Emerald Hill Zone-soundtrack, een level uit de game Sonic the Hedgehog 2 op de SEGA Mega Drive. Het cijfer 2 in de titel heeft de vorm van de staart van Tails, wat sterk doet vermoeden dat Tails in deze film voorkomt. In mijn review van de Sonic the Hedgehog-film was al te lezen dat de originele film eindigde met een shot van Tails, dus dit was te verwachten.

Sonic the Hedgehog 2 verschijnt 8 april 2022 in de bioscopen.

BRON Paramount Pictures

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?