Films: Sonic the Hedgehog behaalt groot box office succes

Sonic the Hedgehog racet door de bioscoopzalen met groot succes. De verfilming van de Sega gamefranchise doet het erg goed volgens de box office cijfers.

Met een openingsweekend van 57 miljoen dollar in de Verenigde Staten en meer dan 100 miljoen dollar globaal, haalt Sonic genoeg geld op voor de filmmakers bij Paramount. De film stond eerder vorig jaar onder heftig kritiek door het aparte design van het hoofdpersonage Sonic zelf. Paramount besloot toen Sonic een redesign te geven. Ondanks dat de film het uitstekend doet, is er wel een heftig verschil tussen de receptie. Recensenten zijn in het algemeen kritisch naar de film, met een gemiddelde metascore van 46. De meeste fans zijn echter tevreden met de nieuwe film, de publieksscore is namelijk 70.

onbekend

Bekijk binnenkort onze review van Sonic the Hedgehog! Wat vinden jullie van de film?

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?