Films: Walt Disney geeft releaseschema films vrij

Geplaatst: 7 mei 2019 22:00
Aangepast: 7 mei 2019 22:01
-

Walt Disney Pictures heeft een releaseschema vrijgegeven waarop te zien is wanneer en welke Disney-films uitgebracht worden in de komende jaren. De lijst bevat onder meer Marvel, Star Wars en Pixar-films.

Voor dit jaar staat natuurlijk al redelijk vast welke films wij van Disney kunnen verwachten. De laatste Star Wars-film van de huidige trilogie verschijnt eind dit jaar, de live-action films Aladdin, Dombo Maleficent: Mistress of Evil en The Lion King komen dit jaar uit en Toy Story 4 en Frozen 2 zijn de Pixar-films dit jaar. Voor 2020 staan er echter twee onaangekondigde Marvel-films op de planning en het jaar erna komen daar nog drie bij. In 2022 komt er weer een Star Wars film in de bioscoop en het lijkt er op dat dat wederom een trilogie gaat worden.

Het schema staat bommetje vol met films die ons staan te wachten. Naar welke kijk jij het meest uit?

Bron: Walt Disney Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord