Films: Zack Snyder introduceert Rebel Moon tijdens ONL

Een legende betreedt het speelveld: Zack Snyder is hier tijdens gamescom Opening Night Live voor de onthulling van Rebel Moon!

Zack Snyder is zeker geen onbekende naam als je van films als Justice League of Man of Steel houdt. Toen hij met een idee voor een nieuwe film bij Netflix kwam, waren die natuurlijk enthousiast. En gelukkig maar, want dat bekent dat wij van de film Rebel Moon mogen gaan genieten. Een film over een kolonie aan de rand van het heelal die te maken krijgt met de legers van een sterke tegenstander. Gelukkig is er een mysterieuze vreemdeling in hun midden die kan helpen. Naast twee films komt er ook een game aan die zich afspeelt in hetzelfde universum.

De première van Rebel Moon staat op de planning voor 22 december.

BRON gamescom Opening Night Live

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?