Final Fantasy 15 zal aanwezig zijn op gamescom

Square Enix heeft haar al reeds bestaande line-up voor de gamescom 2015 uitgebreid met Final Fantasy 15. Square Enix heeft aangegeven dat ook deze game zowel 'hands-on als presentatie' beelden zal gaan krijgen. Square Enix laat er geen gras overheen groeien en zal met 200 hands-on stations de strijd aangaan.

Uiteraard zal niet alleen Final Fantasy 15 op die stations getoond worden. De andere games die daarop getoond worden zijn Just Cause 3, Hitman, Deus Ex: Mankind Divided en Dragon Quest Heroes.

Final Fantasy 15 zal gaan verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?