Final Fantasy XIV Heavensward-uitbreiding tijdelijk gratis te verkrijgen

Geplaatst: 3 mei 2019 12:55
Aangepast: 3 mei 2019 12:55
-

Als je in het bezit bent van Final Fantasy XIV, maar nog geen uitbreidingen hebt, dan heb je nu geluk. De Final Fantasy XIV Heavensward-uitbreiding is nu namelijk tijdelijk gratis te verkrijgen.

Heavensward is de eerste uitbreiding van de MMO Final Fantasy XIV. Om de Golden Week in Japan, de week waarin meerdere Japanse nationale feestdagen vallen, te vieren, geeft Square Enix de Heavensward-uitbreiding nu gratis weg. De uitbreiding is voor zowel pc-spelers via de Square Enix Store als PlayStation 4-bezitters via de PlayStation Store gratis te bemachtigen. Je hebt echter wel de startersversie van Final Fantasy XIV Online nodig om de uitbreiding te kunnen downloaden. De pc-versie van Heavensward werkt niet met de Steam-variant van de game.

Final Fantasy XIV: Heavensward is tot en met 27 juni gratis te verkrijgen via de Square Enix Store of de PlayStation Store. De uitbreiding blijft ook na deze gratis periode aan je account gekoppeld.

Bron: Sqaure Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XIV: Heavensward

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

23 juni 2015

-

Pc, PlayStation 3, PlayStation 4

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord