Football Manager 2019 verschijnt in november

Geplaatst: 6 augustus 2018 10:55
Aangepast: 6 augustus 2018 11:55

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen en dat is voor SEGA en ontwikkelaar Sports Interactive een mooi moment om Football Manager 2019 aan te kondigen. De game komt in november en krijgt drie versies. Naast de standaard versie voor de pc en Mac komt Football Manager 2019 Touch uit voor de pc, Mac, iOS en Android. De derde versie is puur voor iOS en Android en heet Football Manager 2019 Mobile.

Football Manager 2019 bevat een hoop verbeteringen en vernieuwingen, waaronder de introductie van de DFL Bundesliga-licentie. Daarnaast gaat ook de packshot van de managementgame op de schop. Waar we al jaren de bekende manager op de voorkant van de game zien toont de packshot nu de spelers die het veld opkomen. SEGA komt ook met een mooie pre-order actie. Spelers die de game pre-orderen bij een door SEGA goedgekeurde digitale of fysieke winkelketen krijgen 10% korting en toegang tot de bèta, die ongeveer twee weken voor de release van de game speelbaar is. De voortgang in de bèta van Carrières voor één speler kunnen worden meegenomen naar de volledige game.

Football Manager 2019 verschijnt op 2 november voor de pc en Mac. Op dezelfde datum worden ook Football Manager 2019 Touch en Football Manager 2019 Mobile uitgebracht. Hebben jullie al zin om in de stoel van de manager te zitten en jouw favoriete team te leiden?

Bron: Persbericht SEGA
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Football Manager 2019

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 november 2018

Ontwikkelaar

Sports Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord