Forgive Me Father 2 treedt uit de Early Access

-

Vergeef mij, maar ik moet je erop attenderen dat Forgive Me Father 2 net uit de Early Access is komen. Check hier de nieuwe Lovecraftiaanse first-person shooter!

Je zou het niet verwachten, maar Forgive Me Father 2 is het vervolg op Forgive Me Father. Deze boomer shooters hanteren een Lovecraftiaanse setting en een stripboekachtige kunststijl. Het draait allemaal om de snoeiharde actie die ontwikkelaar Byte Barrel heeft weten neer te zetten. Je gaat aan de slag met goddeloze vaardigheden en een onheilige arsenaal, terwijl de gemuteerde monsters een aanslag plegen op je zintuigen. Forgive Me Father 2 heeft een jaar lang in Early Access gezeten, maar nu is het tijd om de shooter officieel te lanceren in de 1.0-status. De hamvraag luidt dan als volgt: worden jouw zondes vergeven of wordt je compleet door de krankzinnigheid geconsumeerd?

Forgive Me Father 2 is nu beschikbaar voor de pc.

Bron: Fulqrum Publishing
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forgive Me Father 2

Ontwikkelaar:

Byte Barrel

Uitgever:

Fulqrum Publishing

Release:

19 oktober 2023

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord