Forza Horizon 3 na eind volgende maand niet meer te koop

Geplaatst:

Forza Horizon 3 is na eind volgende maand niet meer te koop. Dit werd onlangs via Twitter bekendgemaakt.

Forza horizon 3, een van de beste Forza-titels op de Xbox, is binnenkort niet meer te koop. Via Twitter liet ontwikkelaar Playground Games namelijk weten dat de game haar "End of Life" status heeft bereikt. De game wordt eind september uit de digitale schappen gehaald, waardoor de game dus niet meer te koop zal zijn. De game is, voor spelers die de game al eerder hadden aangeschaft, dan nog wel te downloaden. Ook valt de game na september nog gewoon te spelen, ook online. Waarom de game precies uit de digitale winkels wordt verwijderd, is niet bekend. Het kan goed zijn dat dit met licenties te maken heeft. Het verdwijnen van de game gaat echter wel gepaard met een flinke korting. Mocht je de game dus nog in huis willen halen, heb je nog een maand om dat te doen.

Forza Horizon 3 is momenteel te spelen op de Xbox One en de pc. De game is nog tot 27 september digitaal te koop en wordt vanaf dan uit de digitale winkels verwijderd.

Bron: Playground Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 3

Series

Forza

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

27 september 2016

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord