Freedom Wars keert terug begin 2025

-

Ben jij klaar om je 1,000,000-jarige straf uit te zitten? Vier de terugkeer van Freedom Wars met de 10th anniversary remaster!

Bandai Namco heeft grootse plannen voor Freedom Wars. De franchise kent binnenkort een tienjarig jubileum en dat wordt gevierd middels de uitgave van een heuse remaster. In Freedom Wars ben je onderdeel van de pechgeneratie. Je wordt namelijk geboren en krijgt meteen een celstraf van een miljoen jaar. Deze straf kan worden verminderd, maar dan moet je dodelijke missies zien te overleven. Dus ja, uiteindelijk is de keuze aan jou: wegrotten in de gevangenis of het risico nemen in de buitenwereld. Gelukkig hoef je de missies niet in je eentje te voltooien. Ga samen met bondgenoten op pad en gebruik je Thorn om korte metten te maken met de oppositie. De originele Freedom Wars werd in de zomer van 2014 uitgebracht in Japan voor de PlayStation Vita. Later dat jaar kwam het naar de rest van Europa, maar ik ben persoonlijk erg benieuwd hoe het in de smaak gaat vallen anno 2025.

Freedom Wars Remastered verschijnt op 10 januari voor de pc, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Freedom Wars Remastered

Ontwikkelaar:

Dimps

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

10 januari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
NSW
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord