Futuristische detectivegame Nobody Wants to Die aangekondigd

Geplaatst:

Plaion en Critical Hit Games slaan de handen ineen voor een nieuw project. De Cyberpunk-achtige Nobody Wants to Die arriveert dit jaar nog.

De Poolse ontwikkelaar Critical Hit Games heeft Nobody Wants to Die aangekondigd, een detective noir-avontuur dat zich afspeelt in New York City in het jaar 2329. De game volgt Mortality Department Detective James Karra terwijl hij een seriemoordenaar onderzoekt die het gemunt heeft op invloedrijke figuren in een futuristisch New York waar technologie het eeuwige leven biedt aan degenen die het zich kunnen veroorloven. Met de hulp van politieliaison Sara Kai ontdekken spelers duistere geheimen over de elite van de stad. De game wordt aangedreven door Unreal Engine 5 en dat is te zien in de onderstaande prachtige aankondigingstrailer.

Nobody Wants to Die verschijnt dit jaar nog op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: IGN
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nobody Wants to Die

Series

-

Uitgever

PLAION

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Critical Hit Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord