Ga mee met flOw op de PSP

flOw is een game voor mensen met faalangst. Je kan namelijk niet afgaan. Je speelt een klein, artistiek diertje die door de zee heen gaat en andere diertjes opeet. Naarmate je dit doet wordt je veel groter en uiteindelijk heb je een gigantisch beestje. Deze game was een van de eerste titels op het PlayStation Network en stond op nummer twee bij de meest gedownloade titels.

Sony vertelt nu dat deze game ook gaat komen voor de PSP. Je zult deze dan downloaden via het PlayStation Network en dan via je PlayStation 3 het op je PSP zetten. De game zal ook een Ad-Hoc multiplayer bevatten van 2 tot en met 4 spelers. Er is nog geen releasedatum bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?