Game Developers Conference uitgesteld vanwege coronavirus

Geplaatst:
Aangepast: 29 februari 2020 12:57

De Game Developers Conference (GDC) is officieel uitgesteld vanwege het coronavirus. Dat werd onlangs bekendgemaakt op de website van de conferentie.

De GDC zou in maart plaatsvinden, maar na de uitbraak van het coronavirus trokken veel ontwikkelaars en uitgevers zich terug. De laatste die zich afmeldde voor het uitstel was Xbox. Eerder hadden Epic Games, Sony, Unity, EA en Kojima Productions zich afgemeld. Gisteren zei de organisatie van de conferentie dat het evenement gewoon doorging ondanks de afzeggingen, maar nu is GDC officieel uitgesteld naar een later moment. De nieuwe planning is dat de conferentie deze zomer wordt ingehaald. Je kan de aankondiging hieronder bekijken.

De precieze inhaaldatum van de Game Developers Conference is nog niet bekend.

Bron: GDC

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord