Game Mania vraagt uitstel van betaling aan

Geplaatst: 21 juni 2024 11:45
Aangepast: 2 juli 2024 01:04
-

Het rommelt binnen winkelketen Game Mania. Game Mania heeft namelijk uitstel van betaling aangevraagd terwijl moederbedrijf Heroik druistig zoekt naar een koper van de winkelketen.

Menig gamer binnen Nederland en België is bekend met de groen-gele winkels van Game Mania. De 21 Nederlandse- en 14 Belgische winkels zijn afgelopen jaar al flink gekrompen in aantal, maar het zou dus zomaar kunnen dat de winkelketen spoedig volledig uit het straatbeeld verdwijnen. Game Mania heeft namelijk uitstel van betaling aangevraagd wat wil zeggen dat ze de rekeningen niet langer kunnen betalen. Moederbedrijf Heroik heeft de winkelketen in de verkoop gezet, maar of er belangstellenden zijn is nog niet bekend. Wat wij in ieder geval wel adviseren, is dat je je Game Mania cadeaubonnen zo snel mogelijk inwisselt. Mocht je dat niet doen, dan heb je in ieder geval een leuke herinnering aan wijlen Game Mania.

Gamemania

Als je je nou afvraagt of jij nu ook uitstel van betaling kan aanvragen binnen een van de Game Mania-winkels bij de aanschaf van een product, dan is het antwoord nee. Het bedrijf is namelijk voorlopig veilig voor schuldeisers en weet zijn deuren open te houden.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord