Indiana Jones and the Staff of Kings

  • Ontwikkelaar Artificial Mind And Move
  • Eerste releasedatum 12 juni 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Game rond Indiana Jones van de baan

Het was al enige tijd stil rond de Indiana Jones titel en nu doen hardnekkige geruchten de ronde dat de stekker helemaal uit het project is getrokken.

De geruchten zouden zowel van externe bronnen als interne bronnen binnen LucasArts afkomstig zijn. Zo zouden de ontwikkelaars reeds bij andere projecten zijn ondergebracht.

Hoewel LucasArts nog niets heeft bevestigd, is er sinds 2006 al geen nieuws meer naar buiten gekomen rond de game, waardoor de geruchten vrij aannemelijk lijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?